Cotlet De Porc Învelit În Slănină Cu Unt Condimentat
Cotletele de porc învelite în Bacon cu unt condimentat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 3.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 518 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, muștar dijon, slănină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 17 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bacon înfășurat cotlet de porc la gratar cu burniță citrice, Cajun-Cotlet De Porc Prăjit În Tigaie Condimentat, și Cotlet de porc condimentat la grătar sau fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uscați cotletele cu prosoape de hârtie și condimentați generos cu sare și piper. Înfășurați o fâșie de slănină în jurul fiecăruia, fixându-vă cu o scobitoare. Gatiti conform indicatiilor de mai jos la coacere medie.
Scoateți scobitoarea; serviți cotletele cu unt de usturoi-muștar (vezi instrucțiunile de mai jos).
Broil: Broil 4 inci de la sursa de căldură, 6-7 minute. Rândul său, și să continue broiling la doneness dorit, aproximativ 5-6 minute până când temperatura internă pe un termometru citește 145 de grade.
Încălziți tigaia la grătar la foc mare; adăugați cotlete, reduceți focul la mediu-înalt și gătiți timp de 6-7 minute, până se rumenesc frumos. Întoarceți și continuați să gătiți timp de aproximativ 5-6 minute până când temperatura internă pe un termometru citește 145 grade F.
Grătar: pregătiți focul mediu-fierbinte în grătar; cotlete de grătar la foc direct timp de 6-7 minute; întoarceți și grătați 5-6 minute până când temperatura internă pe un termometru citește 145 grade F.
Unt de usturoi-muștar: într-un castron mic, amestecați ingredientele până se amestecă bine. Înfășurați în hârtie cerată pentru a forma ca un băț de unt. Se răcește în timp ce carnea de porc gătește. Când este gata de servit, tăiați în sferturi și acoperiți fiecare mignon de porc înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, plantain,ananas. Pe gust, felie proaspătă de mere cu crustă de plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersică la grătar, pâine prăjită și banană.