O porție conține 44 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 28 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar gri poupon dijon, sare, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos Dijon, Cotlet de porc cu sos de afine Dijon, și Cotlet De Porc Cu Sos De Ierburi Dijon.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, sarea și piperul în vasul superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2
Adăugați cotlete; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui cotlet.
3
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cotlete; gatiti 5 pana la 7 min. pe fiecare parte sau până când se termină.
5
Scoateți cotletele din tigaie, rezervând picături în tigaie; acoperiți pentru a se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vin în tigaie. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pere; reveniți la fierbere. Se fierbe la foc mediu-mic 5 min. sau până când sosul este îngroșat. Lingură peste cotlet.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.