Cotlet de porc în sos de pere-Dijon
O porție conține 44 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 28 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar gri poupon dijon, sare, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos Dijon, Cotlet de porc cu sos de afine Dijon, și Cotlet De Porc Cu Sos De Ierburi Dijon.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, sarea și piperul în vasul superficial.
Adăugați cotlete; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui cotlet.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cotlete; gatiti 5 pana la 7 min. pe fiecare parte sau până când se termină.
Scoateți cotletele din tigaie, rezervând picături în tigaie; acoperiți pentru a se menține cald.
Adăugați vin în tigaie. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă muștarul.
Adăugați pere; reveniți la fierbere. Se fierbe la foc mediu-mic 5 min. sau până când sosul este îngroșat. Lingură peste cotlet.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.