Cotlet de porc în sos de pere-Dijon

Cotlet de porc în sos de pere-Dijon
O porție conține 44 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 28 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar gri poupon dijon, sare, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos Dijon, Cotlet de porc cu sos de afine Dijon, și Cotlet De Porc Cu Sos De Ierburi Dijon.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, sarea și piperul în vasul superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2
Adăugați cotlete; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui cotlet.
3
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cotlete; gatiti 5 pana la 7 min. pe fiecare parte sau până când se termină.
5
Scoateți cotletele din tigaie, rezervând picături în tigaie; acoperiți pentru a se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vin în tigaie. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pere; reveniți la fierbere. Se fierbe la foc mediu-mic 5 min. sau până când sosul este îngroșat. Lingură peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista