Cotlet De Porc Vietnamez
Reteta cotlete de porc vietnamez ar putea satisface pofta ta vietnameză în jurul valorii de 50 minute. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 112 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de piper, oțet de orez nesezonat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 32 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc În Stil Vietnamez Cu Salată Proaspătă De Ierburi, Cotlet de porc în stil vietnamez cu salată proaspătă de ierburi, și Cotlet de porc în stil vietnamez cu salată proaspătă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți șalota, zahărul brun, sosul de pește, oțetul și piperul într-un vas puțin adânc. Folosind o furculiță, străpungeți Cotletele de porc peste tot (pentru a permite marinadei să pătrundă mai repede) și adăugați la marinată în vas. Întoarce-te la haină. Acoperiți și lăsați Cotletele de porc să se marineze la temperatura camerei, întorcându-se ocazional, 20 de minute.
Scoateți Cotletele de porc din marinată, răzuind excesul (rezervați marinada pentru sos).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați ușor Cotletele de porc cu sare. Gatiti pana se rumeneste si se fierbe, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Lăsați Cotletele de porc să se odihnească cu 10 minute înainte de servire.
Între timp, aduceți marinada la fiert într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 4 minute.
Serviți Cotletele de porc cu marinată redusă și jumătăți de var.
Faceți înainte: Cotletele pot fi marinate cu 1 zi înainte. Chill, sac de cotitură ocazional.
Per porție: 560 calorii, 27 g grăsime, 0 g fibre