Cotlet De Porc Vietnamez

Cotlet De Porc Vietnamez
Reteta cotlete de porc vietnamez ar putea satisface pofta ta vietnameză în jurul valorii de 50 minute. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 112 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de piper, oțet de orez nesezonat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 32 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc În Stil Vietnamez Cu Salată Proaspătă De Ierburi, Cotlet de porc în stil vietnamez cu salată proaspătă de ierburi, și Cotlet de porc în stil vietnamez cu salată proaspătă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți șalota, zahărul brun, sosul de pește, oțetul și piperul într-un vas puțin adânc. Folosind o furculiță, străpungeți Cotletele de porc peste tot (pentru a permite marinadei să pătrundă mai repede) și adăugați la marinată în vas. Întoarce-te la haină. Acoperiți și lăsați Cotletele de porc să se marineze la temperatura camerei, întorcându-se ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Sos De PeșteSos De Pește
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Scoateți Cotletele de porc din marinată, răzuind excesul (rezervați marinada pentru sos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați ușor Cotletele de porc cu sare. Gatiti pana se rumeneste si se fierbe, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Lăsați Cotletele de porc să se odihnească cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
5
Între timp, aduceți marinada la fiert într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Serviți Cotletele de porc cu marinată redusă și jumătăți de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
7
Faceți înainte: Cotletele pot fi marinate cu 1 zi înainte. Chill, sac de cotitură ocazional.
8
Per porție: 560 calorii, 27 g grăsime, 0 g fibre
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista