Cotlet De Porc-Umplutura Coace
Cotlet de porc - umplutura coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 301 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 228 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Picant Cotlet Umplutura Coace, Carne de porc cotlet caserola cu umplutura, și All-in-one cotlet de porc coace.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, gătiți cotletele în tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Se amestecă supa, ceapa si cimbru; lingura peste cotlet.
Top cotlete cu umplutură; se presara cu branza.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până se termină cotletele (145F).
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 3 min. înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.