Cotlet de porc umplut cu mere cu sos de arțar-muștar

Carnea de porc umplută cu mere cu sos de arțar-muștar este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mărul granny smith, piperul, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc umplut cu mere cu sos de cidru, Andouille-muschi de porc umplut cu muștar creol, și Sandviș Cu Mușchi De Porc Cu Muștar Și Unt De Mere.
Instrucțiuni
Combinați stafidele și bourbonul într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 45 de secunde sau până la cald.
Scoateți din cuptorul cu microunde; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Combinați cimbru și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă.
Se adauga ceapa si telina; saut 5 minute. Se amestecă mărul și jumătate din amestecul de condimente. Saut 3 minute sau până când mărul este crocant-fraged. Se amestecă coaja de portocală și stafidele cu lichid; gatiti 30 de secunde. Pune deoparte.
Tăiați grăsimea din carne de porc. Începând din centru, feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Deschideți porțiunile cu unt, așezând carnea de porc. Rotirea lamei cuțitului paralel cu suprafața plăcii de tăiere, feliați o porție mai mare de carne de porc pe jumătate orizontal, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschis plat.
Așezați folie de plastic peste carnea de porc; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Preîncălziți cuptorul la 32
Întindeți amestecul de mere peste carne de porc până la 1/2 inch de margini.
Roll up carne de porc, jeleu rola de moda, începând cu partea lungă. Asigurați carnea de porc la intervale de 2 inci cu sfoară.
Frecați carnea de porc cu amestecul de condimente rămas.
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu sos de arțar-muștar.