Cotlet de porc umplut cu mere cu sos de arțar-muștar
Carnea de porc umplută cu mere cu sos de arțar-muștar este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mărul granny smith, piperul, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc umplut cu mere cu sos de cidru, Andouille-muschi de porc umplut cu muștar creol, și Sandviș Cu Mușchi De Porc Cu Muștar Și Unt De Mere.
Instrucțiuni
1
Combinați stafidele și bourbonul într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 45 de secunde sau până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți din cuptorul cu microunde; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Combinați cimbru și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se adauga ceapa si telina; saut 5 minute. Se amestecă mărul și jumătate din amestecul de condimente. Saut 3 minute sau până când mărul este crocant-fraged. Se amestecă coaja de portocală și stafidele cu lichid; gatiti 30 de secunde. Pune deoparte.
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Tăiați grăsimea din carne de porc. Începând din centru, feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Deschideți porțiunile cu unt, așezând carnea de porc. Rotirea lamei cuțitului paralel cu suprafața plăcii de tăiere, feliați o porție mai mare de carne de porc pe jumătate orizontal, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschis plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Așezați folie de plastic peste carnea de porc; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Întindeți amestecul de mere peste carne de porc până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Roll up carne de porc, jeleu rola de moda, începând cu partea lungă. Asigurați carnea de porc la intervale de 2 inci cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
11
Frecați carnea de porc cu amestecul de condimente rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
12
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
13
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
15
Se servește cu sos de arțar-muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire