Cotlet De Porc Timp Simplu

Cotlet De Porc Timp Simplu
Cotletele de porc simple de timp ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 387 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 460 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți maioneză, brânză Cheddar ascuțită, sare condimentată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Simplu De Rozmarin, Cotlet De Porc Italian Simplu, și Cotlete Simple De Porc Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Întindeți 1 linguriță de unt peste fiecare cotlet, apoi întindeți 1 linguriță de maioneză peste unt. Condimentează fiecare cu sare condimentată, piper și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4
Presărați 1/4 cană de brânză peste partea superioară a fiecărui cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Coaceți 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când temperatura internă a cotletelor a atins 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Canyon Road Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Canyon Road Chardonnay
Canyon Road Chardonnay
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista