Cotlet de porc prăjit cu varză de Bruxelles, ceapă eșalotă și usturoi

Cotlet de porc prăjit cu varză de Bruxelles, ceapă eșalotă și usturoi
Coapsa de porc prăjită cu varză de Bruxelles, ceapă eșalotă și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 184 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet grosier, muștar dijon, muștar granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc Cu Ierburi Prăjite Cu Varză De Bruxelles, Fenicul, Mere Și, Varză de Bruxelles cu slănină, usturoi și ceapă eșalotă, și Varză de Bruxelles cu ceapă eșalotă, usturoi și roșii uscate la soare " ba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru marinată: într-un castron mediu, amestecați muștarul Dijon, muștarul granulat, coaja și sucul de la una dintre lămâi, vinul alb, cimbru proaspăt și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți coapsa de porc direct în amestec, netezind-o pe carne ca o pastă. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Când uleiul începe să fumeze, scoateți tigaia de pe focul direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți coapsa de porc din castron, lăsând în urmă orice amestec de muștar în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Rezervați amestecul de muștar. Condimentați carnea pe toate părțile cu sare și așezați cu grijă coapsa de porc în uleiul încins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
9
Puneți tigaia din nou pe foc și rumeniți carnea de porc, fără a o mișca, timp de 3 minute. Folosiți o pereche de clești de bucătărie (sau două linguri mari) pentru a roti ușor (dar ferm) carnea de porc cu o rotație de 1/4 în ulei. Repetați acest proces întorcând carnea de porc la fiecare 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Între timp, aruncați cățelele de usturoi, varza de Bruxelles și șalotele într-un bol cu uleiul de măsline rămas și vinul alb. Condimentează cu sare și fulgii de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Așezați legumele uniform în fundul tăvii de prăjire. Când carnea de porc este rumenită pe toate părțile, scoateți-o din tigaie și așezați-o pe un suport în tigaia de prăjire. Aveți grijă să dispersați legumele, astfel încât căldura din cuptor să poată circula în jurul și sub carnea de porc în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se toarnă orice marinată rămasă peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Așezați tigaia de prăjire în centrul cuptorului și gătiți timp de 35 până la 45 de minute. Testați temperatura în centrul coapsei.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Dacă nu este terminat, gătiți timp de 5 până la 10 minute suplimentare și testați din nou.
3
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați-o să se "odihnească" timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați tigaia de prăjire deasupra aragazului.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Puneți focul la foc mic și adăugați oțetul de Sherry și coaja de lămâie rămasă și sucul. Se amestecă pentru a se amesteca cu legumele. Gustați pentru condimente, apoi presărați cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
6
Așezați carnea de porc în centrul unui platou (feliat sau întreg) și lingurați legumele și orice lichid de gătit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista