Cotlet de porc prăjit cu Pilaf de Quinoa și fructe uscate

Cotlet de porc prăjit cu Pilaf de Quinoa și fructe uscate
Cotletele de porc prăjite cu Pilaf de Quinoa și fructe uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, quinoa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc prăjit cu fructe uscate, Cotlet de porc cu umplutură de fructe uscate, și O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie mică, combinați 1/4 cană din bulion cu șalota și usturoiul și gătiți la foc moderat timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați quinoa, boabele de grâu, cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați 1 cană de stoc și aduceți la foc mic. Răsturnați amestecul într-un vas de copt pătrat de 9 inci, acoperiți cu folie și coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când boabele de quinoa și grâu sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Scoateți pilaful din cuptor și păstrați-l acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper și rumeniți-le în tigaie la foc moderat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați pe o farfurie.
8
Adăugați perele uscate, caisele și cireșele în tigaie și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere UscatePere Uscate
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați portul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
10
Adăugați restul de 1 cană de stoc și fierbeți la foc moderat până când se reduce la 1/3 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
11
Adăugați Cotletele de porc și orice sucuri acumulate și gătiți la foc moderat, întorcând carnea de porc de câteva ori, până când este fierbinte și doar gătită, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12
Descoperiți pilaful și pufați-l cu o furculiță; condimentează cu sare și piper. Movilă pilaful pe farfurii. Puneți Cotletele de porc pe pilaf, acoperiți cu sosul de fructe și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista