Coapsa de porc prăjită cu Kale și Polenta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 972 calorii, 86G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,13 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, usturoi, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Miel Prăjit Cu Mămăligă & Mascarpone Polenta, Carne de porc prăjită cu vinetă de usturoi prăjită, și Carne De Porc Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați pancetta, polenul de fenicul și usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De Fenicul
2 Cepe Roșii Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați 18 până la 20 de fante (adâncime de 2 inci) în friptura de porc. Alternativ, umpleți fantele cu amestecul de pancetta și o bucată de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
2 Cepe Roșii Tăiate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4
Presărați carnea de porc din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Încălziți EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Se transferă la cuptor și se prăjește timp de 45 de minute. Îndepărtați carnea de porc cu vinul și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 165 de grade F, cu 20 până la 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 15 minute. Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru kale. Aduceți stocul și laptele la fierbere scăzută într-un alt vas pentru mămăligă. Gatiti varza timp de 7 pana la 8 minute, apoi scoateti-o pe un platou folosind clesti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Kale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Stropiți cu EVOO și suc de lămâie și condimentați cu sare, piper și puțină nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Bateți polenta în amestecul de stoc și gătiți, amestecând, până la grosime, 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă untul și apoi brânza și se scoate de pe foc. Feliați carnea de porc și serviți cu polenta și kale. Nota bucătarului: carnea de porc prăjită poate fi acoperită și refrigerată pentru o masă înainte de preparare. Aduceți la temperatura camerei, apoi reîncălziți într-un cuptor de 325 grade F, acoperit, timp de 15 minute, adăugând 1 cană de pui în oală pentru a-l menține umed. Descoperiți și încălziți timp de 15 până la 20 de minute mai mult. Puteți pregăti varza din timp și o puteți păstra într-o pungă de plastic căptușită cu prosop de hârtie la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Friptură De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kale
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura