Coapsa de porc prăjită cu Kale și Polenta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 972 calorii, 86G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,13 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, usturoi, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Miel Prăjit Cu Mămăligă & Mascarpone Polenta, Carne de porc prăjită cu vinetă de usturoi prăjită, și Carne De Porc Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați pancetta, polenul de fenicul și usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De Fenicul
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați 18 până la 20 de fante (adâncime de 2 inci) în friptura de porc. Alternativ, umpleți fantele cu amestecul de pancetta și o bucată de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4
Presărați carnea de porc din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Încălziți EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Se transferă la cuptor și se prăjește timp de 45 de minute. Îndepărtați carnea de porc cu vinul și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 165 de grade F, cu 20 până la 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 15 minute. Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru kale. Aduceți stocul și laptele la fierbere scăzută într-un alt vas pentru mămăligă. Gatiti varza timp de 7 pana la 8 minute, apoi scoateti-o pe un platou folosind clesti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Kale
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
9
Stropiți cu EVOO și suc de lămâie și condimentați cu sare, piper și puțină nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Cană Zahăr Alb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Bateți polenta în amestecul de stoc și gătiți, amestecând, până la grosime, 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă untul și apoi brânza și se scoate de pe foc. Feliați carnea de porc și serviți cu polenta și kale. Nota bucătarului: carnea de porc prăjită poate fi acoperită și refrigerată pentru o masă înainte de preparare. Aduceți la temperatura camerei, apoi reîncălziți într-un cuptor de 325 grade F, acoperit, timp de 15 minute, adăugând 1 cană de pui în oală pentru a-l menține umed. Descoperiți și încălziți timp de 15 până la 20 de minute mai mult. Puteți pregăti varza din timp și o puteți păstra într-o pungă de plastic căptușită cu prosop de hârtie la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Friptură De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Kale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate