Cotlet de porc portocaliu-Susan cu tăiței de grâu integral Teriyaki

Cotletul de porc portocaliu-Susan cu tăiței de grâu integral Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 823 calorii, 58G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de piper, semințe de susan, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Miere-Teriyaki degete de pui cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre, Cotlete de porc cu glazură de soia portocalie și tăiței Udon, și Friptură Teriyaki Și Tăiței De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste și gătiți pastele la al dente.
În timp ce pastele gătesc, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează cotletele cu sare și piper și gătește 6 minute pe prima parte, 4 până la 5 pe a doua.
Scoateți cotletele pe o farfurie și rezervați, acoperiți cu folie.
Adăugați 3 linguri marmeladă de portocale, câteva linguri sos teriyaki și 1/4 cană de apă în tigaie, aduceți sosul într-o bulă și combinați 1 minut, amestecați uleiul de susan îndepărtați de pe foc.
În timp ce tocatul gătește, încălziți o a doua tigaie cu 3 linguri ulei la foc mediu. Se amestecă-prăji scallions și edamame câteva minute.
Scurgeți pastele și aruncați cu scallions și edamame și sosul teriyaki rămas, aproximativ 1/4 cană.
Presărați tăiței cu semințe de susan, dacă doriți.
Se taie carnea de porc sau se lasă să se toacă întreg și se acoperă cu glazură de susan portocaliu.
Serviți tăiței teriyaki alături.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.