Cotlet de porc Panfried cu Salsa de rodie și fenicul

Cotlet de porc Panfried cu Salsa de rodie și fenicul
Rețeta cotlete de porc prăjite cu Rodie și salsa de fenicul ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 4 porții cu 175 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, coriandru, semințe de rodie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, Pui la grătar cu semințe de rodie și salsa de fenicul, și Carne de porc frecată cu fenicul cu reducere de șalotă-rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți bulbul de fenicul pe lungime și miez-l, apoi tăiați-l în zaruri de 1/4 inch. Gatiti fenicul in 2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați feniculul într-un castron și amestecați semințele de rodie, scallions, coriandru, oțet, miere și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
OțetOțet
FeniculFenicul
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Se încălzește uleiul de lingură rămas în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu se fumează, apoi se toacă cotletul până la auriu adânc și doar gătit, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați cotletele în farfurii și lăsați să stea, acoperite slab, 5 minute.
6
Serviți cotletele acoperite cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista