Cotlet De Porc Marinat Asiatic
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletul de porc marinat asiatic ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 36g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sriracha, zahăr brun, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Marinat În Stil Asiatic, Muschiulet De Porc Marinat Asiatic, și Marinat Muschiulet De Porc Din Asia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1/4 cană ulei vegetal, zahăr, oțet, ghimbir, sriracha, ulei de susan, usturoi și suc de portocale și coajă într-un robot de bucătărie și procesați timp de 15 secunde.
Puneți Cotletele de porc într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați jumătate din marinată și rezervați cealaltă jumătate până la servire. Strângeți aerul, sigilați și mutați cotletele în pungă pentru a acoperi uniform. Marinați în frigider cel puțin 30 de minute și până la 8 ore. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Scoateți cotletele din pungă.
Așezați marinada rezervată într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere pentru a reduce și îngroșa puțin sosul, aproximativ 2 minute.
Încălziți tigaia mare inox la foc mediu-mare și adăugați restul de 1 linguriță de ulei. Se rumenesc cotletele în tigaia fierbinte, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Puneți tava în cuptor și gătiți până când ați terminat (155 grade F temperatura internă).
Se servește cu o lingură de glazură, cu cilantro și ceapă verde feliată presărată deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.