Cotlet de porc la grătar dulce și acru glazurat

Glazurate dulce și acru cotlet de porc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 316 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână miere, muștar, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc glazurat dulce și acru (maiale In Agrodolce), Cotlet de porc afumat la grătar cu glazură dulce și acrișoară, și Cotlet de porc dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță mică, combinați toate ingredientele glazurate. Gatiti la foc mic timp de 3 pana la 5 minute sau pana cand se incalzeste bine si aromele sunt amestecate, amestecand ocazional.
Presărați ambele părți ale fiecărui cotlet de porc cu amestec de usturoi-piper, boia și sare.
Când grătarul este încălzit, așezați Cotletele de porc pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 10-15 minute sau pana cand nu mai roz in centru, intorcand o data sau de doua ori si periand cu glazura in ultimele 5 minute de timp de gatit.
Aduceți orice glazură rămasă la fierbere.
Serviți glazura caldă cu cotlet de porc.