Cotlet de porc la grătar din sud-vest cu Salsa de piersici
Rețeta Cotletelor de porc la grătar din sud-vest cu Salsa de piersici ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 25 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.28 pe portie. Acest fel principal are 217 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ardei gras, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu Salsa de piersici, Cotlete de porc perfect la grătar cu Salsa de busuioc cu piersici de afine, și Cotlet De Porc Sud-Vest La Grătar.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, amestecați piersici, ardei gras, ceapă, coriandru, zahăr brun, suc de lămâie și chile; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Ardei Iute
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
2
Frecați pudra de chili pe ambele părți ale fiecărui cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Cotlet De Porc
Condimente Uscate Freca
3
Puneți carnea de porc pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 6 până la 9 minute, întorcându-vă o dată, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Serviți Cotletele de porc acoperite cu salsa sau serviți salsa pe lateral.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.