Cotlet de porc la grătar din sud-vest cu Salsa de piersici

Cotlet de porc la grătar din sud-vest cu Salsa de piersici
Rețeta Cotletelor de porc la grătar din sud-vest cu Salsa de piersici ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 25 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.28 pe portie. Acest fel principal are 217 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ardei gras, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu Salsa de piersici, Cotlete de porc perfect la grătar cu Salsa de busuioc cu piersici de afine, și Cotlet De Porc Sud-Vest La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, amestecați piersici, ardei gras, ceapă, coriandru, zahăr brun, suc de lămâie și chile; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
2
Frecați pudra de chili pe ambele părți ale fiecărui cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Puneți carnea de porc pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 6 până la 9 minute, întorcându-vă o dată, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Serviți Cotletele de porc acoperite cu salsa sau serviți salsa pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista