Cotlet de porc la grătar cu sos de Lime de usturoi

Cotlet de porc la grătar cu sos de Lime de usturoi
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 167 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, cățelul de usturoi, Sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Cu Usturoi-Lime, Cotlet De Porc Marinat Cu Var De Usturoi, și Cotlet de porc la grătar cu chimen și var.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de lămâie, usturoiul, fulgii de ardei roșu și 1/4 linguriță de sare, apoi adăugați ulei într-un flux lent, șoptind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Bateți în coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Pregătiți un grătar pe gaz pentru gătit la căldură directă la foc mediu-mare. Se usucă carnea de porc și se condimentează cu sare și piper. Grătar cu ulei, apoi grătar cotlet de porc, acoperit, întorcându-se o dată, până când este gătit, 5 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
4
Se servește stropit cu niște vinaigretă și cu restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, cotletele pot fi gătite într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, mare (cu 2 arzătoare), la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
2
Date Nutriționale
3
Date Nutriționale
4
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista