Cotlet De Porc La Grătar Cu Piure De Usturoi
Această rețetă servește 8. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 137 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați oregano, cotlet de porc, cartofi cu usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cotlet de porc în sos cremos de șampanie cu piure de usturoi Rustic, Cotlet de porc și piure de cartofi, și Cotlet de porc cu sos de țară și piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente. Frecați uniform pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
12 minute sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, rotind o dată.
Serviți cu cartofi piure de usturoi.
Notă: pentru a face înainte, ușor undercook cotlete, și se procedează ca regia cu cronologie.
* 8 (12 uncii) cotlet de vițel cu os poate fi înlocuit.