Cotlet de porc la grătar cu marinată dulce de lămâie
Cotletele de porc la grătar cu marinată dulce de Lemongrass ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 211 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sos de pește, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Marinadă de melasă pentru cotlet de porc la grătar, Cotlet De Porc Cu OS La Grătar Cu Marinată Hawaiană, și Marinată: Pui La Grătar Cu Lemongrass Și Ardei Iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați zahărul, sosul de pește, lămâia, usturoiul, șalota, chile și piperul negru și bateți până se dizolvă zahărul. Aranjați Cotletele de porc într-un vas cu margini într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Sos De Pește
Iarbă De Lămâie
Cotlet De Porc
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Ardei Iute
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă marinada peste, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 1 până la 2 ore. (Carnea de porc poate fi, de asemenea, refrigerată peste noapte. Aduceți carnea la temperatura camerei înainte de grătar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar cu cărbune (ar trebui să puteți ține mâna la 1 până la 2 inci deasupra grătarului doar 2 până la 3 secunde). Când cărbunii sunt gata, împingeți două treimi din cărbuni la jumătate din grătar, creând o zonă fierbinte; întindeți restul de o treime pe partea opusă a grătarului pentru a crea o zonă mai rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți Cotletele de porc din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Marinada
5
Așezați cotletele pe cea mai fierbinte parte a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Lăsați să gătească 1 minut, apoi răsturnați și gătiți timp de 1 minut pe a doua parte.
7
Mutați cotletele pe partea mai rece a grătarului și gătiți, rotind o dată, timp de aproximativ 10 minute în total, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cotletului înregistrează 140 de grade F, greblând peste cărbuni din partea mai fierbinte a grătarului, dacă este necesar pentru a menține o temperatură uniformă. Spritz orice flare-up-uri cu o sticlă de pulverizare umplută cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
8
Transferați cotletele pe o farfurie mare, cort cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Tăiați carnea din os și tăiați carnea peste cereale pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
10
Transferați feliile și oasele într-un platou de servire și serviți.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.