Cotlet de porc la grătar cu marinată dulce de lămâie

Cotletele de porc la grătar cu marinată dulce de Lemongrass ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 211 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sos de pește, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Marinadă de melasă pentru cotlet de porc la grătar, Cotlet De Porc Cu OS La Grătar Cu Marinată Hawaiană, și Marinată: Pui La Grătar Cu Lemongrass Și Ardei Iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați zahărul, sosul de pește, lămâia, usturoiul, șalota, chile și piperul negru și bateți până se dizolvă zahărul. Aranjați Cotletele de porc într-un vas cu margini într-un singur strat.
Se toarnă marinada peste, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 1 până la 2 ore. (Carnea de porc poate fi, de asemenea, refrigerată peste noapte. Aduceți carnea la temperatura camerei înainte de grătar).
Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar cu cărbune (ar trebui să puteți ține mâna la 1 până la 2 inci deasupra grătarului doar 2 până la 3 secunde). Când cărbunii sunt gata, împingeți două treimi din cărbuni la jumătate din grătar, creând o zonă fierbinte; întindeți restul de o treime pe partea opusă a grătarului pentru a crea o zonă mai rece.
Scoateți Cotletele de porc din marinată și aruncați marinada.
Așezați cotletele pe cea mai fierbinte parte a grătarului.
Lăsați să gătească 1 minut, apoi răsturnați și gătiți timp de 1 minut pe a doua parte.
Mutați cotletele pe partea mai rece a grătarului și gătiți, rotind o dată, timp de aproximativ 10 minute în total, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cotletului înregistrează 140 de grade F, greblând peste cărbuni din partea mai fierbinte a grătarului, dacă este necesar pentru a menține o temperatură uniformă. Spritz orice flare-up-uri cu o sticlă de pulverizare umplută cu apă.
Transferați cotletele pe o farfurie mare, cort cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați carnea din os și tăiați carnea peste cereale pe diagonală.
Transferați feliile și oasele într-un platou de servire și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.