Cotlet De Porc La Grătar

Cotlet De Porc La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de carne de porc la grătar. Această rețetă servește 2. O porție conține 456 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 35 de minute. Dacă aveți ghimbir măcinat, miere, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 488 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Cotlet De Porc La Grătar, Cotlet de porc la grătar cu piersici Jack Daniels, și Cotlete De Carne De Porc Cu Roșii.

Instrucțiuni

1
Amestecați usturoiul, zahărul brun, mierea, sosul de soia, sosul Worcestershire, ketchup-ul, ghimbirul, pudra de ceapă, scorțișoara și ardeiul cayenne împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
UmărUmăr
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Turnați jumătate din amestec într-o pungă mare cu fermoar din plastic și așezați Cotletele de porc în marinată. Strângeți aerul din pungă și sigilați punga. La frigider 4 până la 8 ore, întorcându-se ocazional. Refrigerați marinata rămasă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți Cotletele de porc din punga de plastic și agitați excesul de picături de lichid din cotlet. Aruncați marinada din punga de plastic. Grătați cotletele pe grătarul preîncălzit, lipind cu marinata rezervată până când carnea este rumenită, nu mai este roz în interior și prezintă semne bune de grătar, 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a unei cotlete trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se toarnă marinata rezervată rămasă într-o cratiță la foc mediu, se aduce la fierbere și se reduce focul la foc mic. Gatiti marinata pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute, amestecand constant; serviți sosul cu cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista