Cotlet De Porc La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de carne de porc la grătar. Această rețetă servește 2. O porție conține 456 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 35 de minute. Dacă aveți ghimbir măcinat, miere, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 488 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Cotlet De Porc La Grătar, Cotlet de porc la grătar cu piersici Jack Daniels, și Cotlete De Carne De Porc Cu Roșii.
Instrucțiuni
Amestecați usturoiul, zahărul brun, mierea, sosul de soia, sosul Worcestershire, ketchup-ul, ghimbirul, pudra de ceapă, scorțișoara și ardeiul cayenne împreună într-un bol.
Turnați jumătate din amestec într-o pungă mare cu fermoar din plastic și așezați Cotletele de porc în marinată. Strângeți aerul din pungă și sigilați punga. La frigider 4 până la 8 ore, întorcându-se ocazional. Refrigerați marinata rămasă în castron.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți Cotletele de porc din punga de plastic și agitați excesul de picături de lichid din cotlet. Aruncați marinada din punga de plastic. Grătați cotletele pe grătarul preîncălzit, lipind cu marinata rezervată până când carnea este rumenită, nu mai este roz în interior și prezintă semne bune de grătar, 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a unei cotlete trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Se toarnă marinata rezervată rămasă într-o cratiță la foc mediu, se aduce la fierbere și se reduce focul la foc mic. Gatiti marinata pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute, amestecand constant; serviți sosul cu cotlet.