Cotlet De Porc La Grătar
Cotletele de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 213 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, semințe de susan, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cotlet De Porc La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar; adăugați carne de porc în pungă. Sigiliu; marinați la temperatura camerei 25 de minute.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Scoateți carnea de porc din pungă; rezervați marinada.
Presărați carnea de porc cu sare. Gatiti carnea de porc 3 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Se toarnă marinada rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până se îngroașă.
Periați carnea de porc cu marinată redusă; se presară cu semințe de susan.
Combinați 1/4 cană de oțet de vin de orez, 1 până la 2 lingurițe de Sriracha, 2 lingurițe de usturoi tocat, 1 linguriță de ghimbir proaspăt tocat, 1 linguriță de ulei de canola, 1 linguriță de sare kosher și 1/2 linguriță de zahăr într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Adăugați 4 căni de varză Napa mărunțită și 1/2 cană de ceapă verde feliată subțire; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.