Cotlet De Porc Glazurat Balsamic-Prune

Cotlet De Porc Glazurat Balsamic-Prune
Reteta balsamic-prune cotlete de porc glazurate pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, și Cotlete De Porc Glazurate Balsamice Minunate.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
3
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați port și oțet în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand ocazional. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și conserve de prune; gatiti 30 de secunde sau pana se omogenizeaza, amestecand continuu. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți 30 de secunde sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PruneConserve De Prune
OțetOțet
Carne De PorcCarne De Porc
PortPort
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista