Cotlet de porc fiert cu oțet de cidru
Cotletul de porc fiert cu oțet de cidru necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 260 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, usturoi, ulei de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Oțet De Cidru-&-Melasă-Cotlete De Porc Glazurate, Cotlet De Umăr De Porc Fiert Cu Oțet, și Cotlete De Porc Coapte Cu Cidru.
Instrucțiuni
Turnați uleiul într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați cotlete de porc și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie. Se amestecă frecvent până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Amestecați oțetul, sosul de soia și mierea și întoarceți Cotletele de porc la tigaie. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când Cotletele de porc sunt abia roz în centru (tăiate la test), încă 3 până la 5 minute.
Așezați fiecare cotlet de porc pe o farfurie și acoperiți în mod egal cu amestecul de ceapă.
Adăugați sare și piper după gust.