Cotlet de porc dezosat cu glazură de afine de vin roșu
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coapsa de porc dezosată cu glazură de afine de vin roșu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 822 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,8 USD pe porție. Un amestec de apă, frunze de salvie proaspăt, fructe de ienupăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frigarui de muschi de porc in sos de vin rosu cu Chutney de smochine si afine, Friptură de porc dezosată cu sos de piersică-Moscato, și Friptură De Porc Cu Glazură De Piersici.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță medie la foc mediu, aduceți sarea, zahărul și 2 căni de apă la fierbere și fierbeți până se dizolvă sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați fulgi de ienupăr, salvie și ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Lăsați să se absoarbă 5 minute.
6
Se toarnă 4 până la 5 căni de apă și 2 căni de gheață în saramură. Când saramura este răcită, scufundați cotletele în amestec timp de cel puțin 6 ore și până la noapte, refrigerate. Când este gata de gătit, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
7
Scoateți carnea de porc din lichid și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Încălziți uleiul într-o tigaie medie de sote la foc mediu. Gatiti carnea de porc pana se caramelizeaza frumos aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți la cuptor pentru a găti complet, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
10
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere.
11
Se servește cu glazură de afine de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Dressing Japonez De Susan Preparat
12
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie la foc mediu. Aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim și reduceți lichidul la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm