Cotlet de porc de rozmarin și muștar cu anghinare, șalotă și vermut Jus

Rozmarin și muștar carne de porc cu anghinare pentru copii, șalotă și vermut Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 485 calorii. Pentru $5.24 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lămâi, sare, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Loin de porc prăjit cu ceapă spaniolă și vermut, Anghinare și eșalotă pentru Bebeluși înăbușiți, și Loin De Porc Cu Anason Stelat Cu Caise Și Șalotă.
Instrucțiuni
Radeți suficientă coajă de lămâie (numai partea galbenă)de la 1 lămâie pentru a măsura 2 lingurițe. Măcinațicoaja de lamaie si 6 catei de usturoi decojiti, rozmarin, sare si piper in mortar cu pastila sau in mini procesor pana se formeaza pasta.
Adăugați muștar; se amestecă până se amestecă.
Tăiați lămâia decojită în jumătate. Umpleți marecratiță 2/3 plină cu apă. Strângeți 1 lămâie pe jumătate în apă; adăugați jumătate de lămâie stoarsă în cratiță.
Se presară apă cu sare șiaduceți la fierbere.
Între timp, lucrați cu 1 anghinarela un moment dat, tăiați 1/3 din anghinare. Breakoff frunze exterioare întunecate până când numai verde palfrunzele rămân. Folosind peeler de legume, trimstem și orice părți inegale în jurul inimii.Frecați marginile tăiate cu a doua lămâie decojităjumătate.
Se pune într-o cratiță de fierbere săratăapă cu lămâie. Gătiti până când anghinarea este delicată când este străpunsă cu cuțitul, aproximativ 8 minute.
Se scurge; se usucă. Faceți înainte: pasta de muștar și anghinarea pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Coat 13 x 9 x 2-inch tigaie withnonstick spray.
Puneți carnea de porc, partea grasă în sus, întigaie. Frecați pasta de muștar deasupra și lateralede carne de porc.
Se lasa la marinat la temperatura camerei30 de minute.
Așezați anghinare, 10 cuișoare de usturoi nepeeled, șalotă și ulei în castron mediu.
Se presară sare și piper; aruncațiacoperiți și lăsați deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 450 de carne de porc friptă până lacrusta începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.Reduceți căldura la 350 buc.F. Aranjați anghinareamestec în jurul cărnii de porc. Prăjiți până la citirea instantanee a termometrului inserat în centrul registrelor de prăjire 145 km f, iar legumele sunt delicate, aproximativ 45 de minute.
Transferați carnea de porc lasuprafața de lucru; cort cu folie pentru a se încălzi și a lăsa să se odihnească 15 minute.
Folosind lingura cu fante, transferați legumele în castron mediu; acoperiți pentru a menține cald.
Așezați tigaia directpe plită la foc mediu-mare.
Addvermouth și se aduce la foc mic, scrapingup orice biți rumenita cu lingura de lemn.Se fierbe până se reduce la 1/4 cană, aproximativ3 minute.
Adăugați bulion de pui; simmerpână la redus la 1/2 cană jus, aproximativ3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 3/4 inch;aranjați pe platou. Lingurați legumele în jurcarne de porc.
Serviți, trecând jus alături.
Pe porție: 435,2 kcal calorii,
9% calorii din grăsimi, 18,3 g grăsimi,