Cotlet de porc de rozmarin și muștar cu anghinare, șalotă și vermut Jus

Cotlet de porc de rozmarin și muștar cu anghinare, șalotă și vermut Jus
Rozmarin și muștar carne de porc cu anghinare pentru copii, șalotă și vermut Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 485 calorii. Pentru $5.24 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lămâi, sare, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Loin de porc prăjit cu ceapă spaniolă și vermut, Anghinare și eșalotă pentru Bebeluși înăbușiți, și Loin De Porc Cu Anason Stelat Cu Caise Și Șalotă.

Instrucțiuni

1
Radeți suficientă coajă de lămâie (numai partea galbenă)de la 1 lămâie pentru a măsura 2 lingurițe. Măcinațicoaja de lamaie si 6 catei de usturoi decojiti, rozmarin, sare si piper in mortar cu pastila sau in mini procesor pana se formeaza pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
RozmarinRozmarin
PiperPiper
LămâieLămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Adăugați muștar; se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
3
Tăiați lămâia decojită în jumătate. Umpleți marecratiță 2/3 plină cu apă. Strângeți 1 lămâie pe jumătate în apă; adăugați jumătate de lămâie stoarsă în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se presară apă cu sare șiaduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
5
Între timp, lucrați cu 1 anghinarela un moment dat, tăiați 1/3 din anghinare. Breakoff frunze exterioare întunecate până când numai verde palfrunzele rămân. Folosind peeler de legume, trimstem și orice părți inegale în jurul inimii.Frecați marginile tăiate cu a doua lămâie decojităjumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LegumeLegume
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
6
Se pune într-o cratiță de fierbere săratăapă cu lămâie. Gătiti până când anghinarea este delicată când este străpunsă cu cuțitul, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
7
Se scurge; se usucă. Faceți înainte: pasta de muștar și anghinarea pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
8
Coat 13 x 9 x 2-inch tigaie withnonstick spray.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Puneți carnea de porc, partea grasă în sus, întigaie. Frecați pasta de muștar deasupra și lateralede carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
10
Se lasa la marinat la temperatura camerei30 de minute.
11
Așezați anghinare, 10 cuișoare de usturoi nepeeled, șalotă și ulei în castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Se presară sare și piper; aruncațiacoperiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
13
Preîncălziți cuptorul la 450 de carne de porc friptă până lacrusta începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.Reduceți căldura la 350 buc.F. Aranjați anghinareamestec în jurul cărnii de porc. Prăjiți până la citirea instantanee a termometrului inserat în centrul registrelor de prăjire 145 km f, iar legumele sunt delicate, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Transferați carnea de porc lasuprafața de lucru; cort cu folie pentru a se încălzi și a lăsa să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
15
Folosind lingura cu fante, transferați legumele în castron mediu; acoperiți pentru a menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
16
Așezați tigaia directpe plită la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SobaSoba
17
Addvermouth și se aduce la foc mic, scrapingup orice biți rumenita cu lingura de lemn.Se fierbe până se reduce la 1/4 cană, aproximativ3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
18
Adăugați bulion de pui; simmerpână la redus la 1/2 cană jus, aproximativ3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
19
Tăiați carnea de porc în felii groase de 3/4 inch;aranjați pe platou. Lingurați legumele în jurcarne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
20
Serviți, trecând jus alături.
21
Pe porție: 435,2 kcal calorii,
22
9% calorii din grăsimi, 18,3 g grăsimi,
23
6 g grăsimi saturate,
24
9 mg colesterol,
25
5 g carbohidrați,
26
0 g zaharuri totale,
27
7 g carbohidrați neți,
28
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista