Cotlet de porc cubanez cu Mojo

Cotlet de porc cubanez cu Mojo
Cotletul de porc cubanez cu Mojo este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 501 calorii, 38g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii romi, vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cubanez Mojo La Grătar, Muschiulet De Porc Mojo Cubanez, și Carne De Porc Prăjită Cubaneză Cu Mojo Criollo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiuni galoane, combinați 1 cană suc de portocale, 1/2 cană suc de lămâie și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați carnea de porc și lăsați-o să stea și marinați aproximativ 1 oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Într-un bol mic de amestecare, combinați toate condimentele uscate. Se usucă Cotletele de porc cu un prosop de hârtie și se freacă cu amestecul de condimente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CondimenteCondimente
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați Cotletele de porc în tigaie și căutați pe 1 parte până se rumenesc. Răsturnați și întoarceți căldura până la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă ceapa și se sotează 2 minute. Apoi adăugați usturoiul și continuați să gătiți până când usturoiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
8
Se toarnă restul de 1/4 cană de suc de portocale, 1/4 cană de suc de lămâie și vin alb. Se fierbe până când lichidul este ușor redus și începe să se îngroaie. Cotletele trebuie gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Vin AlbVin Alb
9
Scoateți cotletele din tigaie și puneți-le pe o farfurie caldă. Continuați să reduceți sucurile în tigaie la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se toarnă peste cotlet și se servește imediat.
11
Garnisiți cu năsturel, roșii și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
TomateTomate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista