Cotletul de porc cubanez cu Mojo este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 501 calorii, 38g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii romi, vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cubanez Mojo La Grătar, Muschiulet De Porc Mojo Cubanez, și Carne De Porc Prăjită Cubaneză Cu Mojo Criollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiuni galoane, combinați 1 cană suc de portocale, 1/2 cană suc de lămâie și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați carnea de porc și lăsați-o să stea și marinați aproximativ 1 oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Într-un bol mic de amestecare, combinați toate condimentele uscate. Se usucă Cotletele de porc cu un prosop de hârtie și se freacă cu amestecul de condimente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Condimente
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Prosoape De Hârtie
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați Cotletele de porc în tigaie și căutați pe 1 parte până se rumenesc. Răsturnați și întoarceți căldura până la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se adaugă ceapa și se sotează 2 minute. Apoi adăugați usturoiul și continuați să gătiți până când usturoiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
8
Se toarnă restul de 1/4 cană de suc de portocale, 1/4 cană de suc de lămâie și vin alb. Se fierbe până când lichidul este ușor redus și începe să se îngroaie. Cotletele trebuie gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Vin Alb
9
Scoateți cotletele din tigaie și puneți-le pe o farfurie caldă. Continuați să reduceți sucurile în tigaie la jumătate.
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.