Cotlet de porc cu varză fiartă

Cotlet de porc cu varză fiartă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu varză fiartă. O porție conține 302 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 673 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți piper, stoc, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Cotlet de porc fiert cu varză, Cotlet de porc cu slănină înăbușită și varză de mere-inspirat de beyond Bacon: Paleo-uri care respectă întregul porc, și Carne De Porc Și Varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 gatiti mai intai varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2
Încălziți grăsimea de slănină (sau untul sau uleiul vegetal) într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și saut-ul, amestecând doar ocazional, până când marginile cepei încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Presărați sare peste ceapă în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați varza feliată și aruncați pentru a combina. Gatiti un minut sau doua, apoi adaugati semintele de telina, chimenul si stocul. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti, acoperit timp de 10 minute.2 după 10 minute, scoateți-l de pe foc, dar lăsați capacul pe tigaie. Așteptați încă 5 minute, apoi descoperiți tigaia și amestecați muștarul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați sare și piper negru după gust.3 de îndată ce acoperiți tigaia de varză la Pasul 1, încălziți o lingură de grăsime de slănină sau ulei într-o tigaie din fontă la foc mediu. Se usucă Cotletele de porc cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Așezați cotletele în tigaie, astfel încât părțile cele mai groase și mai bune să fie aproape de centrul tigaiei, unde obțin cel mai mult heat.As de îndată ce cotletele sunt rumenite frumos pe o parte, aproximativ 2 minute, întoarceți-le și căutați-le pe cealaltă parte. Dacă cotletele dvs. de porc au o grosime mai mică de 3/4 inci și utilizați o tigaie din fontă, odată ce cotletele sunt arse pe a doua parte, scoateți tigaia de pe foc și lăsați cotletele să stea în tigaia fierbinte până când sunt fierte (puteți folosi testul cu degetul pentru a verifica coacerea cărnii). Dacă nu utilizați o tigaie din fontă, scoateți tigaia de pe foc și acoperiți tigaia câteva minute până când cotletele sunt gata.Dacă cotletele dvs. sunt mai groase de 3/4 inci și utilizați o tigaie din fontă, scoateți tigaia de pe foc și acoperiți-o, lăsând cotletele să termine de gătit timp de aproximativ 5 minute. Dacă nu folosiți o tigaie din fontă, păstrați cotletele acoperite la foc mic încă 5 minute după ardere.4 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți cotletele din tigaie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se servește alături de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista