Cotlet de porc cu varză fiartă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu varză fiartă. O porție conține 302 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 673 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți piper, stoc, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Cotlet de porc fiert cu varză, Cotlet de porc cu slănină înăbușită și varză de mere-inspirat de beyond Bacon: Paleo-uri care respectă întregul porc, și Carne De Porc Și Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 gatiti mai intai varza.
Încălziți grăsimea de slănină (sau untul sau uleiul vegetal) într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și saut-ul, amestecând doar ocazional, până când marginile cepei încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Presărați sare peste ceapă în timp ce gătesc.
Adăugați varza feliată și aruncați pentru a combina. Gatiti un minut sau doua, apoi adaugati semintele de telina, chimenul si stocul. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti, acoperit timp de 10 minute.2 după 10 minute, scoateți-l de pe foc, dar lăsați capacul pe tigaie. Așteptați încă 5 minute, apoi descoperiți tigaia și amestecați muștarul și oțetul.
Adăugați sare și piper negru după gust.3 de îndată ce acoperiți tigaia de varză la Pasul 1, încălziți o lingură de grăsime de slănină sau ulei într-o tigaie din fontă la foc mediu. Se usucă Cotletele de porc cu prosoape de hârtie.
Așezați cotletele în tigaie, astfel încât părțile cele mai groase și mai bune să fie aproape de centrul tigaiei, unde obțin cel mai mult heat.As de îndată ce cotletele sunt rumenite frumos pe o parte, aproximativ 2 minute, întoarceți-le și căutați-le pe cealaltă parte. Dacă cotletele dvs. de porc au o grosime mai mică de 3/4 inci și utilizați o tigaie din fontă, odată ce cotletele sunt arse pe a doua parte, scoateți tigaia de pe foc și lăsați cotletele să stea în tigaia fierbinte până când sunt fierte (puteți folosi testul cu degetul pentru a verifica coacerea cărnii). Dacă nu utilizați o tigaie din fontă, scoateți tigaia de pe foc și acoperiți tigaia câteva minute până când cotletele sunt gata.Dacă cotletele dvs. sunt mai groase de 3/4 inci și utilizați o tigaie din fontă, scoateți tigaia de pe foc și acoperiți-o, lăsând cotletele să termine de gătit timp de aproximativ 5 minute. Dacă nu folosiți o tigaie din fontă, păstrați cotletele acoperite la foc mic încă 5 minute după ardere.4
Scoateți cotletele din tigaie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Se servește alături de varză.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.