Cotlet De Porc Cu Unt De Mere
Cotlet de porc cu unt de mere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.62 pe portie. 2700 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de mere, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 99%. Încercați Cotlet De Porc Cu Unt De Mere, Crock Pot cotlet de porc cu unt de mere, și Cotlet De Porc Cu Unt De Mere La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Condimentați coapsele de porc cu sare de condiment și așezați-le într-un vas de copt de 9x13 inch sau într-o tigaie mică.
Se toarnă suc de mere peste carnea de porc și se acoperă vasul cu un capac sau folie de aluminiu.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit. În timp ce carnea de porc se prăjește, amestecați untul de mere, zahărul brun, apa, scorțișoara și cuișoarele.
Scoateți fripturile de porc din cuptor și întindeți-le cu amestec de unt de mere.
Acoperiți și reveniți la cuptor timp de 2 ore sau până când furculița este fragedă.