Cotlet de porc cu sos Dijon
Cotlet de porc cu sos Dijon este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes necesită piper, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel și muștar dijon. 2334 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos Dijon, Cotlet de porc cu sos de ierburi Dijon, și Cotlet de porc cu sos de ierburi Dijon.
Instrucțiuni
Prăjiți Cotletele de porc: uscați Cotletele de porc cu prosoape de hârtie.
Presărați sare și piper peste ele.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă untul.
De îndată ce untul s-a topit, adăugați Cotletele de porc în tigaie și prăjiți-le, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte. Reduceți ușor focul dacă cotletele se rumenesc prea repede.
Scoateți Cotletele de porc din tigaie și turnați cea mai mare parte a grăsimii.
Adăugați șalotele și gătiți-le la foc mare până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1/2 cană de vin și aduceți la fierbere, deglazând tigaia răzuind bucățile maro de pe fundul tigaiei.
Adăugați stoc, întoarceți cotletele în tigaie, acoperiți și gătiți: amestecați stocul și întoarceți cotletele în tigaie. Aduceți sosul la foc mic, reduceți căldura, acoperiți și gătiți până când cotletele sunt fierte (145 de temperatură internă), aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți cotletele, adăugați vinul rămas, reduceți:
Scoateți Cotletele de porc pe un platou cald; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Adăugați restul de jumătate de pahar de vin. Creșteți căldura la mare pentru a fierbe sucurile de tigaie. Reduceți sucurile la jumătate, aproximativ 3 minute.
Adăugați smântână, reduceți, amestecați muștarul și pătrunjelul:
Adăugați smântâna grea și fierbeți încă 3 minute, până când sosul se reduce și se îngroașă, iar răzuirea tigaiei cu o lingură de lemn lasă o urmă.
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul și pătrunjelul. Dacă doriți, adăugați mai mult muștar după gust.
Așezați cotletele pe un pat de sos și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.