Cotlet de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas)
Cotletele de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas) ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $2.48 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 473 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 1 fani. Dacă aveți apă, sare, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chuletas de Cerdo a La Criolla (cotlet de porc în sos creol), Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo), și Chuletas de cerdo con salsa de mango verde.
Instrucțiuni
Se dizolvă sarea în apă într-un castron mare, se pun Cotletele de porc în amestec, se acoperă și se dă la frigider timp de 20 de minute.
Scoateți Cotletele de porc din amestec și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Așezați cotletele în uleiul încălzit și gătiți aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte, în funcție de cât de groase sunt cotletele.
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie.Reduceți căldura la mediu scăzut. În aceeași tigaie se adaugă untul, prune uscate, apă, praf de sare și zahăr. Gatiti aproximativ 15-20 de minute, amestecand ocazional cu o lingura de lemn.
Adăugați vinul și sarea și continuați să gătiți încă 15 minute.
Se toarnă jumătate din sos peste cotlete și se servește imediat, folosind sosul rămas ca sos de masă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.