Cotlet de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas)

Cotlet de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas)
Cotletele de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas) ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $2.48 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 473 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 1 fani. Dacă aveți apă, sare, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chuletas de Cerdo a La Criolla (cotlet de porc în sos creol), Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo), și Chuletas de cerdo con salsa de mango verde.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă sarea în apă într-un castron mare, se pun Cotletele de porc în amestec, se acoperă și se dă la frigider timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți Cotletele de porc din amestec și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați cotletele în uleiul încălzit și gătiți aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte, în funcție de cât de groase sunt cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie.Reduceți căldura la mediu scăzut. În aceeași tigaie se adaugă untul, prune uscate, apă, praf de sare și zahăr. Gatiti aproximativ 15-20 de minute, amestecand ocazional cu o lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune UscatePrune Uscate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați vinul și sarea și continuați să gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se toarnă jumătate din sos peste cotlete și se servește imediat, folosind sosul rămas ca sos de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista