Cotletele de porc cu sos de coacăz roșu acidulat sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână fructe de coacăz, bulion de pui, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Sos De Ceapă Acidulat, Cotlet De Porc Glazurat Cu Coacăze, și "Cotletele" de porc ale lui Laurie L. Cu reducere de coacăze negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Adăugați ceapa și 1 lingură de usturoi; gatiti 4 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați vin; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
4
Adăugați zahărul și răspândirea fructelor; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Fructelor
Zahăr
5
Adăugați oțet; reveniți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
6
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare. Se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
7
Combinați 2 linguri de usturoi și coajă; presărați uniform peste carnea de porc, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Carne De Porc
Carne De Vită
8
Se presară uniform cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
9
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.