Cotlet de porc cu sos de arțar de ghimbir
Cotletul de porc cu sos de arțar de ghimbir este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 476 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,58 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de arțar, Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar De Arțar, și Cotlet de porc cu sos de arțar-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică la foc mediu-mic, gătiți ceapa în 2 lingurițe de ulei până se rumenesc și foarte fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați ghimbir; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Între timp, combinați pudra de chili, sarea, piperul și scorțișoara; frecați pe ambele părți ale cotletelor de porc. Într-o tigaie mare la foc mediu, se rumenesc în uleiul rămas timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Adăugați bulionul, siropul și amestecul de ceapă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când carnea este fragedă.
Îndepărtați cotletele și păstrați-le la cald.
Aduceți amestecul de bulion la fierbere; gatiti, neacoperit, pana cand lichidul este ingrosat si redus la 1/2 cana.
Serviți cotletele cu orez și sos.