Cotlet de porc cu Salsa de Mango

Cotlet de porc cu Salsa de Mango
Cotletele de porc cu Salsan de Mango sunt un fel principal Mexican. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, mango, ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Salsa De Mango, Cotlet de porc ars cu Salsa de Mango, și Cotlet de porc ars cu Salsa de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 3/4 cană de sos de salată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați cotlet de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Într-un castron mic, combinați mango, ceapa, ananasul și sosul de salată rămas. Se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scurgeți și aruncați marinada. Cotletele la grătar, acoperite, la foc mediu sau se fierb 4-5 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
5
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista