Cotlet de porc cu Purslane auriu și sos proaspăt de roșii
Cotlet de porc cu Purslane de aur și sos de roșii proaspete este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de urs auriu și tulpini fragede, coajă de lămâie, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de mere auriu, Cotlet de porc, sos de mere aurii și stafide, paste integrale de grâu Mac-N-Cheddar, și Cotlet de porc cu roșii proaspete, ceapă, usturoi și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mediu-mare. Condimentați Cotletele de porc pe ambele părți cu 1/4 linguriță. fiecare sare și piper și maro pe ambele părți, 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați cotletele pe o farfurie.
3
Adăugați ceapa și ardeii iute în tigaie, reduceți focul la mediu și gătiți, acoperite, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă roșiile, usturoiul și oregano și se fierbe încă 5 minute, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Nestle cotlet de porc în roșii și ceapă și se adaugă 1 1/2 cani purslane. Acoperiți și gătiți 7 minute, amestecați purslane rămas și gătiți doar până se ofilesc ușor, încă aproximativ 3 minute. Se amestecă coaja de lămâie, sucul, rămânând 1/4 linguriță. sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Cotlet De Porc
Purslane
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.