Cotlet de porc cu mere

Cotlet de porc cu mere
Această rețetă servește 4 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 185 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mere granny smith, șalotă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Cotlet de porc cu mere, și Cotlet de porc și mere.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SareSare
2
Așezați făina într-un castron puțin adânc și Cotletele de dragare pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Cald 2 Linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti cotletele pana se rumenesc, 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie pentru a vă menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Adăugați 1 lingură rămasă. ulei, șalotă și mere la tigaie. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MărMăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați gem, oțet și bulion; gătiți, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite pe fundul tigaiei, până când sosul s-a îngroșat, 1 până la 2 minute. Se condimentează sosul cu sare, se toarnă peste cotlet și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BulionBulion
SosSos
SareSare
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista