Cotlet de porc cu glazură de cidru

Cotletele de porc cu glazură de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 75g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 756 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, morcovi, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu glazură de cidru dulce și acru, Cotlete de miel de usturoi și rozmarin cu glazură de cidru de miere, și Filet De Porc Cu Glazură De Cidru De Mere.
Instrucțiuni
Folosind un ciocan, bateți ușor fiecare cotlet de porc între două foi de folie de plastic sau hârtie de ceară până când are o grosime de aproximativ 1/2 inch. Se condimentează cu sare și piper și se dragează ușor în făină, scuturând orice exces.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Așezați 3 cotlete în tigaie și gătiți până când marginile devin maronii aurii, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte timp de 3 până la 4 minute.
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie. Repetați cu celelalte 3 cotlete, adăugând uleiul rămas.
Pentru a face sosul: Deglazați tigaia adăugând sucul, cidrul și 3/4 cană de apă, amestecând orice sucuri cristalizate rămase agățate de fund (folosiți o lingură de lemn pentru a preveni zgârierea). Aduceți la fierbere, adăugați morcovii și lăsați să fiarbă până la sirop, aproximativ 12 până la 13 minute.
Se ia de pe foc, se învârte în unt și se adaugă cimbru. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți sosul peste cotlet și serviți. (Notă: un cotlet de porc perfect gătit va fi umed și ușor roz. Această culoare este complet sigură.)
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.