Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu salată de țelină de iarnă

Cotletele de porc cu crustă de fenicul cu slaw de țelină de iarnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 479 calorii, 45g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, semințe de fenicul și oregano, țelină și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi și șalotă, Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Burgeri de porc și fenicul cu salată de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Puneți uleiul, semințele de fenicul, oregano, ardei iute și niște condimente pe o farfurie superficială. Frecați fiecare cotlet de porc pe ambele părți în amestec.
Așezați pe o tavă de copt și prăjiți timp de 40 de minute.
Puneți maioneza, oțetul, sosul Worcestershire, muștarul, zahărul și un vârf bun de sare și piper într-un castron mare.
Se amestecă bine, apoi se aruncă legumele.
Când Cotletele de porc sunt gata, puneți deoparte 2 dintre cotlete cu o treime din salată pentru prânz. Împărțiți slaw-ul rămas între 4 farfurii și adăugați câte o cotlet de porc la fiecare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.