Cotlet de porc cu ceapă caramelizată și ardei

Cotlet de porc cu ceapă caramelizată și ardei
Cotletele de porc cu ceapă caramelizată și ardei necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 193 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți unt, unt, ardei grași prăjiți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cotlete De Porc Cu Ceapă Caramelizată, Cotlet de porc de ghimbir cu ceapă caramelizată, și Cotlete de porc sufocate în ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ceapa și sotati 15 minute sau până devin aurii și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați bourbon, dacă doriți, și amestecați ocazional timp de 5 minute sau până când ceapa se caramelizează sau începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se ia de pe foc; se amestecă ardei roșii, cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
4
Scoateți amestecul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper rămase; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
6
Topiți 2 linguri de unt în tigaie la foc mediu-mare; adăugați cotlete de porc și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți din tigaie și puneți - l într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Adăugați bulion de pui în tigaie și gătiți la foc mare 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Se amestecă amestecul de ceapă și sucurile de tigaie rămase peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
10
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Woodford Reserve Distiller ' s Select Bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista