Cotletele de porc Skillet cu cartofi și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de cartofi Yukon gold, ulei vegetal, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet de porc cu cartofi și ceapă, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Cotlet De Porc Fiert Cu Miere Cu Pere, Ceapă Roșie, Feta Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Înveliți Cotletele de porc cu făină și puneți-le în tigaie. Se rumenesc aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mic, amestecați parmezanul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați 1/2 amestecul de parmezan peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cotlet De Porc
4
Puneți cotletele cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Se presară cu amestecul de brânză parmezan rămas. Se acoperă cu felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Într-un castron mic, dizolvați cuburile de bulion de vită în apă fierbinte. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă peste Cotletele de porc stratificate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
8
Acoperiți tigaia și reduceți căldura. Se fierbe 40 de minute, până când legumele sunt fragede și Cotletele de porc au atins o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.