Cotletele de porc cu cartofi cremoși ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 542 calorii, 41G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Un amestec de unt, brânză cheddar, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Cartofi franțuzești și cotlete de porc, Cotlet de porc cu cartofi franțuzești, și Cotlet de porc cu cartofi franțuzești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper; gătiți în tigaie până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cotlet De Porc
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se amestecă muștarul și cimbrul în muștar; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Bateți făina în amestecul de unt pentru a face o pastă groasă. Se amestecă încet bulionul de pui și jumătate și jumătate în amestecul de pastă până se omogenizează. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se îngroașe într-un sos, aproximativ 5 minute; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Acoperiți fundul vasului de copt pregătit cu aproximativ jumătate din feliile de cartofi și ceapa tăiată cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Presărați aproximativ jumătate din brânza Cheddar peste amestecul de cartofi. Aranjați Cotletele de porc peste stratul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Cotlet De Porc
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
7
Strat cartofii rămași și ceapa deasupra cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Se toarnă sosul uniform peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Top fel de mâncare cu restul de brânză Cheddar, comuta cuptor la broil, și să continue coacere până când partea de sus este rumenit și Bulbuc, aproximativ 5 minute.
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.