Cotlet De Porc Cu Ardei Verde

Cotlet De Porc Cu Ardei Verde
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletele de porc cu ardei verde ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 403 calorii, 40g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de rumenire, făină, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlete de porc în stil spaniol cu Chorizo și sos de ardei roșu prăjit și fasole verde, Cotlete De Porc Cu Ardei, și Cotlete De Porc Umplute Cu Ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se sotează ceapa, apoi se adaugă Cotletele de porc și se rumenesc timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi abia Cotletele de porc și acoperiți cu ardei grași verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ApăApă
4
Adăugați sosul de rumenire, acoperiți tigaia și lăsați totul să fiarbă timp de aproximativ 40 de minute, întorcând cotletele cel puțin o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RumenireSos De Rumenire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți Cotletele de porc din tigaie pe farfuria sau platoul de servire. Îngroșați sosul de ardei gras cu făină și apă, după gust. Se condimentează sosul cu sare și piper după gust, se toarnă peste cotlet și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos FierbinteSos Fierbinte
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista