Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de carne de porc cu sos de pere și Vidalia. Pentru $ 5.45 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 578 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pere bartlett, garnisiți: ceapă verde, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina in seara asta: cotlet de porc cu pere și Vidalia Pan sos, Cotlete De Cotlet De Porc Cu Sos De Ceapă De Ciuperci, și O Tigaie De Mere Scorțișoară Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 Lingură. făină, sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Presărați jumătate din amestecul de făină pe 1 parte a fiecărei cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
3
Gatiti cotletele, in loturi, amestecati faina cu laturile in jos, in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau pana se rumeneste. (Nu te întoarce.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Presărați amestecul de făină rămas deasupra fiecărei cotlete; întoarceți cotletele și gătiți 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
5
Transferați într-o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți cotletele la 425 timp de 7 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Transferați cotletele pe un platou și păstrați-le la cald. Rezervați sucurile în tigaia pentru broiler pentru utilizare ulterioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Adăugați unt, ceapă și jumătate de pere în tigaie; gătiți la foc mediu-mic 8 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se amestecă împreună bulion și 1 linguriță. făină într-un castron mic. Se amestecă amestecul de bulion, sherry, oțet și sucuri rezervate din cotlet în tigaie; gătiți, amestecând ocazional, 4 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De Verjuic
10
Se ia de pe foc și se amestecă perele rămase. Condimentează cu sare și piper după gust. Lingură sos peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jumătăți De Pere în Sirop
11
Garnisiți, dacă doriți.
12
*1 lingura. portul poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
13
** 1 linguriță. oțetul de cidru poate fi înlocuit.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.