Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de carne de porc cu sos de pere și Vidalia. Pentru $ 5.45 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 578 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pere bartlett, garnisiți: ceapă verde, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina in seara asta: cotlet de porc cu pere și Vidalia Pan sos, Cotlete De Cotlet De Porc Cu Sos De Ceapă De Ciuperci, și O Tigaie De Mere Scorțișoară Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 Lingură. făină, sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați jumătate din amestecul de făină pe 1 parte a fiecărei cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Gatiti cotletele, in loturi, amestecati faina cu laturile in jos, in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau pana se rumeneste. (Nu te întoarce.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Presărați amestecul de făină rămas deasupra fiecărei cotlete; întoarceți cotletele și gătiți 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
5
Transferați într-o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți cotletele la 425 timp de 7 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Transferați cotletele pe un platou și păstrați-le la cald. Rezervați sucurile în tigaia pentru broiler pentru utilizare ulterioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Adăugați unt, ceapă și jumătate de pere în tigaie; gătiți la foc mediu-mic 8 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se amestecă împreună bulion și 1 linguriță. făină într-un castron mic. Se amestecă amestecul de bulion, sherry, oțet și sucuri rezervate din cotlet în tigaie; gătiți, amestecând ocazional, 4 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se ia de pe foc și se amestecă perele rămase. Condimentează cu sare și piper după gust. Lingură sos peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jumătăți De Pere în Sirop
11
Garnisiți, dacă doriți.
12
*1 lingura. portul poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
13
** 1 linguriță. oțetul de cidru poate fi înlocuit.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.