Cotlet de porc cotlet cu pere-și-Vidalia Pan sos

Cotlet de porc cotlet cu pere-și-Vidalia Pan sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de carne de porc cu sos de pere și Vidalia. Pentru $ 5.45 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 578 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pere bartlett, garnisiți: ceapă verde, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina in seara asta: cotlet de porc cu pere și Vidalia Pan sos, Cotlete De Cotlet De Porc Cu Sos De Ceapă De Ciuperci, și O Tigaie De Mere Scorțișoară Cotlet De Porc.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 Lingură. făină, sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Presărați jumătate din amestecul de făină pe 1 parte a fiecărei cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Gatiti cotletele, in loturi, amestecati faina cu laturile in jos, in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau pana se rumeneste. (Nu te întoarce.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Presărați amestecul de făină rămas deasupra fiecărei cotlete; întoarceți cotletele și gătiți 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Transferați într-o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți cotletele la 425 timp de 7 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Transferați cotletele pe un platou și păstrați-le la cald. Rezervați sucurile în tigaia pentru broiler pentru utilizare ulterioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Adăugați unt, ceapă și jumătate de pere în tigaie; gătiți la foc mediu-mic 8 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se amestecă împreună bulion și 1 linguriță. făină într-un castron mic. Se amestecă amestecul de bulion, sherry, oțet și sucuri rezervate din cotlet în tigaie; gătiți, amestecând ocazional, 4 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Se ia de pe foc și se amestecă perele rămase. Condimentează cu sare și piper după gust. Lingură sos peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
11
Garnisiți, dacă doriți.
12
*1 lingura. portul poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
13
** 1 linguriță. oțetul de cidru poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista