Nevoie de o curs principal fără gluten? Cotletele de porc condimentate cu Chutney de mere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână măr, sare, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc glazurat cu arțar condimentat cu chutney de pere, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Cotlet de porc cu Chutney de mure-mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti chutney, topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați măr; saut 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Adăugați afine și următoarele 6 ingrediente (prin ienibahar); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când merele sunt fragede; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Pentru a pregăti carnea de porc, în timp ce chutney fierbe, încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Combinați chipotle și următoarele 4 ingrediente (prin piper negru); se presară peste carne de porc. Înveliți tigaia pentru grătar cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se servește cu chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
8
Zvelte haricots verts sunt un complement frumos și rapid de gătit la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
9
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați 12 uncii haricots verts la tigaie; gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru și 2 căței de usturoi feliați subțire; gatiti 5 minute sau pana cand usturoiul se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.