Cotlet de porc busuioc-lămâie cu pepene galben

Cotlet de porc busuioc-lămâie cu pepene galben
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Cotletele de porc cu busuioc-lămâie cu pepene galben ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 708 calorii, 46G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $10.13 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper, pepene galben, cotlete de coaste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, Cotlet De Porc Cu Lămâie-Busuioc, și Cotlet de porc cu sos de cremă de busuioc de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați concentratul de limonadă, busuiocul și uleiul până se omogenizează bine; rezervați 3/4 cană pentru periaj pe carne de porc și pepene galben în timpul grătarului. Într-un vas nemetalic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, turnați amestecul rămas peste carnea de porc; întoarceți-vă la acoperire cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, rotind o dată, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
MarinadaMarinada
BusuiocBusuioc
Pepene GalbenPepene Galben
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
2
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Scurgeți carnea de porc; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
5
Așezați carnea de porc pe grătar. Acoperiți și grătați carnea de porc la foc mediu 12 până la 16 minute, întorcându-vă o dată și perindând cu marinată rezervată, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Adăugați pene de pepene galben și pepene galben pentru ultimele 3 până la 4 minute de grătar, rotind și perindând de 2 până la 3 ori cu marinată rezervată, până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
MarinadaMarinada
Pepene GalbenPepene Galben
7
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
8
Serviți carnea de porc cu pepene galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista