Cotlet de porc busuioc-lămâie cu pepene galben

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Cotletele de porc cu busuioc-lămâie cu pepene galben ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 708 calorii, 46G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $10.13 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper, pepene galben, cotlete de coaste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, Cotlet De Porc Cu Lămâie-Busuioc, și Cotlet de porc cu sos de cremă de busuioc de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați concentratul de limonadă, busuiocul și uleiul până se omogenizează bine; rezervați 3/4 cană pentru periaj pe carne de porc și pepene galben în timpul grătarului. Într-un vas nemetalic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, turnați amestecul rămas peste carnea de porc; întoarceți-vă la acoperire cu marinată. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, rotind o dată, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 2 ore.
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scurgeți carnea de porc; aruncați marinada.
Așezați carnea de porc pe grătar. Acoperiți și grătați carnea de porc la foc mediu 12 până la 16 minute, întorcându-vă o dată și perindând cu marinată rezervată, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Adăugați pene de pepene galben și pepene galben pentru ultimele 3 până la 4 minute de grătar, rotind și perindând de 2 până la 3 ori cu marinată rezervată, până când este fierbinte.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Serviți carnea de porc cu pepene galben.