Cotlet De Porc Balsamic De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc balsamice cu mere. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 341 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Măr-Cotlet De Porc Balsamic Și Orez, Cotlet de porc cu mere caramel Balsamic cu piure de cartofi dulci, și Cotlet De Porc Balsamic.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare cotlet maro în ulei.
Îndepărtați și păstrați cald.
Adăugați cidru de mere în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă bulionul, jeleul și oțetul. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/3 cana.
Întoarceți cotletele în tigaie. Acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când carnea este fragedă, întorcându-se o dată.
Se adaugă untul și se amestecă până se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Monterey Pinot Noir. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Crama Hahn Monterey Pinot Noir]()
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.