Cotlet de porc alla Pizzaiola

Cotlet de porc alla Pizzaiola
Cotlete de porc alla Pizzaiola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 6,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 744 calorii. Această rețetă este plăcută de 142 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Cotlet de porc alla Pizzaiola, Cotlet De Porc Alla Pizzaiola, și Bucatini alla pizzaiola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Adăugați Cotletele de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc și un termometru de carne citit instantaneu introdus orizontal în registrele de porc 160 grade F, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie și cort cu folie pentru a le menține calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Se adaugă ceapa în aceeași tigaie și se sotează la foc mediu până se înmoaie crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați roșiile cu sucurile lor, herbes de Provence și 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu. Acoperiți și fierbeți până când aromele se amestecă și sucurile se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Condimentează sosul, după gust, cu sare și mai multe fulgi de ardei roșu. Întoarceți Cotletele de porc și orice sucuri acumulate de pe farfurie în tigaie și întoarceți Cotletele de porc pentru a acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați 1 cotlet de porc pe fiecare farfurie. Puneți sosul peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Se presară cu pătrunjelul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Cărămidă Și Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay
Cărămidă Și Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista