Cotlet de porc a la aragaz lent

Cotlet de porc a la aragaz lent
Cotletele de porc a la Slow Cooker ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 393 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 84 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pui condensat, muștar, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o farfurie sau o farfurie superficială, amestecați făina, muștarul uscat și sarea condimentată. Tăiați grăsimea din cotletul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Cotlete de dragare în amestec de făină, apoi puneți-le în tigaie și rumeniți ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați cotletele într-un aragaz lent și turnați supa de pui și orez peste ele. Acoperiți și gătiți la minim aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista