Cotlet de miel parmezan-ierburi cu Aioli de mentă

Cotlet de miel parmezan-ierburi cu Aioli de mentă
Cotletele de miel parmezan-ierburi cu Aioli de mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 490 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de miel cu menta a Eferrouloli, Cotlet de umăr De Miel la grătar cu Aioli de ierburi, și Glisoare de miel și Feta cu Aioli de mentă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, amestecați oțet, muștar, usturoi și piper. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați împreună panko, brânză și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Tăiați excesul de grăsime din miel și aruncați-l. Clătiți cotletele și uscați-le. Pe rând, întoarceți cotletele în amestecul de oțet pentru a acoperi bine; ridicați și apăsați ferm în amestecul panko, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Așezați cotletele ușor depărtate într - o tigaie ușor unsă de 10 pe 15 inci; stropiți uniform cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 500 până când acoperirea este rumenită și carnea este medie-rară (roz) în centrul celei mai groase părți (tăiată pentru a testa), 10 până la 14 minute, rotind o dată după 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Se servește cu aioli de mentă și se condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista