Cotlet de miel parmezan-ierburi cu Aioli de mentă
Cotletele de miel parmezan-ierburi cu Aioli de mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 490 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de miel cu menta a Eferrouloli, Cotlet de umăr De Miel la grătar cu Aioli de ierburi, și Glisoare de miel și Feta cu Aioli de mentă.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, amestecați oțet, muștar, usturoi și piper. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați împreună panko, brânză și mentă.
Tăiați excesul de grăsime din miel și aruncați-l. Clătiți cotletele și uscați-le. Pe rând, întoarceți cotletele în amestecul de oțet pentru a acoperi bine; ridicați și apăsați ferm în amestecul panko, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile.
Așezați cotletele ușor depărtate într - o tigaie ușor unsă de 10 pe 15 inci; stropiți uniform cu unt.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 500 până când acoperirea este rumenită și carnea este medie-rară (roz) în centrul celei mai groase părți (tăiată pentru a testa), 10 până la 14 minute, rotind o dată după 5 minute.
Se servește cu aioli de mentă și se condimentează după gust cu sare.