Cotlet de miel frecat cu Curry și ghimbir cu sos de caise-Lime
Cotletele de miel frecate cu Curry și ghimbir cu sos de caise-Lime sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 51 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cotlet de umăr de miel, sos de caise-lime, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spice frecat cotlete de miel cu sos de Port de struguri-migdale și Harves, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Cotlete de miel cu sos de caise și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați curry, ghimbir, ulei, sare și piper; frecați pasta uniform peste miel.
Așezați mielul pe grătar și gătiți 4 minute. Întoarceți mielul; periați cu 1/4 cană sos de caise-Lime. Gatiti timp de 4 minute. Întoarceți mielul și periați cu 1/4 cană de sos. Gatiti 2 minute, rotind o data.
Totalurile includ sos de caise-Lime.