Cotlet De Miel Condimentat
Cotletele de miel condimentate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $9.33 pe portie. O porție conține 400 de calorii, 47G de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de iaurt cu lapte integral, semințe de fenicul, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Miel Condimentat, Cotlet De Miel Condimentat, și Cotlete De Miel Condimentate Marocane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o tigaie mică. Se amestecă la foc mediu până când condimentele sunt aromate și ușor mai închise la culoare, aproximativ 3 minute.
Transferați condimentele în castron și răciți. Măcinați condimentele în pulbere grosieră în moara de condimente.
Combinați condimentele, iaurtul și ghimbirul într - un vas de copt din sticlă de 11 x 7 x 2 inci.
Adăugați Cotletele de miel și întoarceți-le pentru a acoperi cu amestec.
Se lasa la marinat 30 de minute.
Preîncălziți broilerul. Tapetați foaia de copt cu folie. Aranjați cotletele pe foaia de copt. Se fierbe mielul până la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați 2 cotlete de miel pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Lingurați ceapa roșie murată scursă alături de fiecare; garnisiți cu crenguțe de mentă.