Cotlet de miel ars cu o reducere a vinului alb cu brânză de capră

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Cotletele de miel arse cu o reducere a vinului alb cu brânză de capră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ciorba de pui, Cotletele de miel, brânza de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Andive belgiene coapte cu reducere de portocale de vin alb, Medalioane de porc coapte cu reducere de vin roșu cireș, și Filet de porc ars și ciuperci caramelizate de salvie cu reducere a vinului roșu de mure pentru rețete similare.