Cotlet de coaste de miel cu cuscus de stafide-migdale
Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă $1.51 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cotletele de coaste de miel cu cuscus de stafide-migdale ar putea fi o mare fără lactate rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cotlete de coaste de miel, piper, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de miel cu cinci condimente cu cuscus de citrice-stafide, Cotlete de miel cu cuscus de măsline, și Cotlete de miel cu iaurt cu ierburi peste cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 căni de apă, stafide și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Adăugați cuscusul în tigaie.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, chimen, coriandru și piper. Frecați amestecul de condimente uniform peste miel.
Așezați mielul pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu. Se fierbe mielul 10 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se o dată.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați migdale în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se prajeste usor, amestecand continuu.
Adăugați migdale și pătrunjel în amestecul de cuscus; se amestecă pentru a se combina.